Strängnäs Simklubb

Kölista grupper!
2022-01-19 10:58

Nya grupper kallade "Kölista ..." har lagts till på bokningssida. Dessa är till för att anmäla intresse för kommande grupper till höstterminen eller sommarsimskola.

Det kostar inget att stå i kö.

Uppstart vårtermin 2022
2022-01-18 13:16

Tävlingsgrupper A, B, C och A-träning har redan startat upp.

B/C-träning och vuxengrupper (Nybörjare, fortsättning, master) startar upp vecka 4.

Övriga grupper från Baddare till Medley startar upp vecka 5.

Nyhet om kontoaktivering!
2022-01-03 13:44
Från måndag den 10 januari kan alla som står i kölista boka grupp!

Eftersom det är ett nytt system behöver alla skapa nya konton.

Från vår hemsida klickar ni på "Bokningssida" som ligger högst upp på menyraden. Då öppnas ett nytt fönster, här skriver ni in er E-postadress och klickar på knappen "Logga in". Ett "popup" fönster öppnas (med förvirrande text om att man inte är registrerad på någon medlem) skriv in personnummer och gå vidare enligt instruktioner.

Vi upplever att många har svårt att få till "Familj" koppling gällande fakturering. Dubbla avgifter verkar gå ut för en del kopplingar. SportAdmins support håller på att kolla vad som orsakar problemet. Vi återkommer med mer information.

Rekommendationer
2022-01-03 13:40

Vi får mycket frågor om rekommendationer. Det kan vara svårt för våra ledare att ge rekommendation om uppflytt, deltagare kan vara jätteduktiga på de flesta övningar men har jättesvårt för t.ex ryggsim ellar annat simsätt. Vi ber er att följa rekommendation vid bokning av grupp! Ibland blir det fel beslut från våra ledare och det är vanligt att vi flyttar upp deltagare under terminen. Det är såklart viktigt att detta sker så snabbt som möjligt. Tala med tränarna och fråga hur det ser ut för ert barn.

Välkomna till vår nya hemsida!
2021-12-28 08:01
Strängnäs Simklubb har ny hemsida. Vi har gått över till sportAdmin, från den 3 januari 2022 är det ett nytt system som gäller. Alla medlemmar behöver skapa nytt konto i nya systemet för att kunna delta under vårterminen.

Medlemmar som gått kurs under hösttermin: Från den 3 januari kan ni skapa konto och boka grupp.

Medlemmar i kölista: Från den 10 januari kan ni skapa konto och välja grupp.

Nya medlemmar: Från den 17 januari kan nya medlemmar skapa konto och välja grupp. Går endast att välja Baddare eller Bläckfisk. För simskola i högre nivå kontaktar ni kansli@strangnassimklubb.se

Vårterminens grupper beräknas börja vecka 5. Tävlingsgrupper, motion och vuxengrupper startar lite tidigare
Ladda ner medlemsappen
Nyheter från våra grupper