SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Strängnäs Simklubb

Sommarsimskola

Det är en intensivsimskola som pågår varje dag i 10 dagar. Hur många perioder vi har varierar från år till år men man kan bara välja en av dem. Info om datum och perioder skickas ut till medlemmar och läggs ut på hemsidan runt början av maj.

 

Simskolans aktiviteter sker inomhus i Thomasbadet. Anmälan ligger öppen fram till att kursen startar.

 

Den här varianten av simskola brukar vara väldigt populär och barnen brukar lära sig mycket tack vare intensiteten. Deltagarna kommer lättare ihåg vad de fick lära sig på lektionen före vilket gör att vi kan hålla ett högre tempo på kursen.

 

Kostnad 850kr. Medlemsavgift tillkommer på 300:- för de som inte redan är medlemmar.

Välj rätt grupp på sommarsimskolan

Baddaren Blå - Från nybörjare till att barnet vågar doppa huvudet och kan glida på ytan i mellanbassängen. 

Baddaren Gul - Barnet har vattenvana, inga problem med att doppa huvudet och klarar att glida på ytan i mellanbassängen. 

Bläckfisken - Från att barnet kan hålla sig flytande på ytan till att ta sig fram upp till 5 meter i stora bassängen samt våga hoppa från kanten och doppa huvudet på djupt vatten.

Pingvinen - Från att barnet kan simma 5m crawl och 5m ryggsim.

Pingvinenfisken - Från att barnet kan simma 5m crawl till 25m valfritt. Man delas in i olika grupper efter färdigheter i vattnet. 

Fisken - Från att barnet kan simma 15m crawl och 15m ryggsim samt hämta föremål på botten 1,5m djupt vatten.

 
Våra sociala medier
Våra samarbetspartner
Våra sponsorer