SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Strängnäs Simklubb

Vuxensim

Vi erbjuder vuxensimning för fyra olika nivåer - Icke simkunniga, nybörjare (kan simma minst 25m), fortsättning och masters.

 

Icke simkunniga. Denna grupp är för icke simkunniga vuxna. Här börjar vi med grunderna från första början och jobbar oss uppåt. Målet är att bli vattenvan och kunna simma 25m. OBS: Denna grupp är pausad för tillfället.

 

Nybörjare. Här klarar man sig i vattnet på egen hand och kan simma minst 25m utan problem. Vi tränar på grunderna och övar på tekniken i alla fyra simsätt men fokuserar främst på crawl och ryggsim.

 

Fortsättning. Här har man goda kunskaper i alla simsätt men vi fortsätter slipa på tekniken och simmar längre distanser.


Masters. Här har man bra teknik i alla simsätt (främst crawl och ryggsim) och klarar att simma längre distanser och på lite högre nivå. Är man en gammal simmare passar man in bra här. 

 

För anmälan till vuxengrupp klicka här!

 

 

 
Våra sociala medier
Våra samarbetspartner
Våra sponsorer